free web stats
×

SHOPPING FROM

Wega

Wega espresso machine onderdelen

Op deze pagina vindt u het keuzemenu voor uw Wega Macchine per Caffé division espressomachine onderdelen.

In 1985 werd de divisie Wega Macchine per Caffé opgericht en werd onderdeel van de Astoria CMA-groep. Het heeft niet zo'n rijke geschiedenis als het bedrijf Astoria CMA zelf.

Wega maakt deel uit van de Astoria CMA-groep en is een van de grootste fabrikanten van espressomachines ter wereld. De Astoria CMA groep bestaat uit Astoria CMA en Wega. Ze hebben best veel overeenkomsten. Ze hebben allebei dezelfde markt en produceren voornamelijk commerciële espressomachines en molens voor de horeca.

Vanwege de korte bedrijfsleeftijd heeft Wega door de jaren heen behoorlijk wat espressomachines gemaakt. Van standaard pompbediende koffiemachines tot hendel espressomachines. De hefboommachine was de Wega Vela Leva espressomachine. De pomp aangedreven machines zijn de Wega Atlas, Wega Concept, Wega Nova, Wega Orion, Wega Polars. Sommige van deze modellen zijn niet meer in productie.

Maar er zijn nieuwe modellen van Wega zoals: de Wega Wbar, Wega Pegaso, Wega Urban, Wega MyConcept, Wega Airy en de Wega Io

Zij hebben, net als Astoria CMA, verschillende koffiemolens in productie zoals: Wega 58 instant, Wega 64 Doser, Wega 64 Instant en de Wega 83 Instant.

In de categorie modelselectie voor Wega koffiemachines zoals: Wega Concept, Wega Nova en de Wega Orion.

Op de onderdelen categorie pagina kunt u een selectie maken uit onderdelen die gebruikt worden op Wega Espresso machines. U kunt selecteren op basis van de onderdeeltypen zoals: magneetventiel, zetgroeptype, drukschakelaar, flowmeter enzovoort

Als u het onderdeel dat u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht.

Wega Model

Wega Model

Wega Onderdeelcategorie

Wega Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons