free web stats
×

SHOPPING FROM

Victoria Arduino

Victoria Arduino espresso machine onderdelen

Een van de oudste espressomachinefabrikanten ter wereld is Victoria Arduino uit Turijn. De eerste espressomachine Victoria Arduino werd in 1905 ontwikkeld. Een paar jaar later, in 1910, werd het dubbele tapsysteem gepatenteerd. Deze werden gebruikt op de verticale stoomketels. Een van de meest bekende items van Victoria Arduino is zelf geen espressomachine. Maar is de poster die Victoria Arduino in 1922 voor een reclamecampagne had gemaakt. Deze poster is gemaakt door Leonetto Cappiello.

Na de 2e wereldoorlog begon Victoria Arduino ook een hefboomzetgroepte gebruiken op verschillende modellen zoals de Victoria Arduino Supervat en de Victoria Arduino Minivat.

In de periode van 1970 tot de eeuwwisseling hoorde je niet zoveel van het espressomachinebedrijf Victoria Arduino. Modellen gemaakt in die periode waar de Victoria Arduino Venus en de Victoria Arduino Venus Family.,

In het jaar 2001 werd Victoria Arduino gekocht door de Simonelli-groep, zoals je waarschijnlijk verwachtte, dit is het hoofdbedrijf van Nuova Simonelli. Tegenwoordig zie je veel uitwisselbare onderdelen tussen deze 2 merken en heb je vaak vergelijkbare productcodes.

Nadat Victoria Arduino onderdeel werd van de Simonelli-groep, werden ze een meer prominente speler in de wereld van koffiespecialiteiten. Met hun Victoria Arduino Mythos one grinder en de lancering van de Victoria Arduino VA388 Black Eagle. Deze machine werd ook de officiële machine van het World Barista Championship.

Op dit moment heeft Victoria Arduino een verscheidenheid aan commerciële espressomachines, ook espressomachines met hendels. Zoals de Victoria Arduino Black Eagle, Victoria Arduino White Eagle, Victoria Arduino White Eagle Leva en de Victoria Adonis. Onlangs lanceerde Victoria Arduino ook de Victoria Arduino Prima voor de binnenlandse markt

Naast de espressomachines maakt Victoria Arduino ook verschillende grinders zoals de Victoria Arduino Mythos, Victoria Arduino MDJ, Victoria Arduino MDXS en de Victoria Arduino MDH.

Op deze overzichtspagina kunt u per model de selectie maken voor Victoria Arduino espressomachines. Of Victoria Arduino-onderdelen per onderdelencategorie zoals magneetventielen, zetgroepen, portafilters, pakkingen, drukschakelaar enzovoort.

Als u op zoek bent naar onderdelen voor de Victoria Arduino Lever espressomachines adviseren wij u een kijkje te nemen op onze website van brooks-espressomachines.

Victoria Arduino Model

Victoria Arduino Model

Victoria Arduino Onderdeelcategorie

Victoria Arduino Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons