free web stats
×

SHOPPING FROM

Victoria Arduino

De koffiemolens van het merk Victoria Arduino zijn te bestempelen als het duurdere type. Met hun verschillende modellen die in de loop der jaren zijn geïntroduceerd, met verschillende prijsklassen. Er is één overeenkomst tussen alle Victoria Arduino-koffiemolens, ze zijn uitsluitend "grind on defilterbakje".

De bekendste koffiemolens van het merk Victoria Arduino zijn de Victoria Arduino Mythos One en de Victoria Arduino Mythos 2. Van dit model heb je verschillende typen zoals de MYONE, MY85, MY 75 en de MYG85 en MYG75. Het belangrijkste verschil tussen deze koffiemolens is dat ze kunnen worden aangestuurd door een timer of met gravitech en dat ze verschillende soorten maalschijven van 75/85 mm gebruiken. Dit type molen is het toptype koffiemolen

Andere door Victoria Arduino gemaakte koffiemolens zijn de Victoria Arduino Atom, Victoria Arduino MDH en de Victoria Arduin MDXS. Deze koffiemolens zijn gebaseerd op koffiemolens van het Italiaanse merk Eureka. De meeste onderdelen zijn dus onderling uitwisselbaar.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons