free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

4 388

Manufacturers

Type barista-accessoire

more... less

Merk

more... less
Filter

Uitklopbak

Uitklopbak

Er zijn 14 producten

Elke keer als je een espresso maakt, komt er afval uit de koffiekop. Als een professionele barista die in een coffeeshop of restaurant werkt, wil je deze oude, gecompacteerde koffiegrond zo snel mogelijk wegdoen. De eenvoudigste methode is met behulp van een knock bar de koffiekop uit de portafilter te slaan.
Alle knockboxes hebben één ding gemeen: ze gebruiken allemaal een knockbar. Bijna altijd is dit een metalen buis of bar om welke rubber is gevormd of bevestigd. Deze slijten wel, daarom zijn ze eenvoudig te vervangen.

Hoeveel ruimte heb ik? Er zijn tal van opties en oplossingen voor verschillende doeleinden. Is het bestemd voor een commerciële of woonomgeving? Hoeveel koffie afval zal ik overdag produceren en hoe makkelijk zal het schoonmaken? Wil ik een elektrische of een handmatige uitklopdoos?

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare modellen, soorten en maten van verschillende fabrikanten in verschillende prijsklassen.

Toont 1 - 14 van de 14 items

Uitkloplade

De uittrekbare lade is het bekendste en oudste type knockbox. Deze knockbox wordt meestal onder of naast de espresso-machine geplaatst. Je hoeft alleen maar de lade te openen en te sluiten om van je koffiepot af te komen. Twee Italiaanse bedrijven hebben deze laden gemaakt. Priolinox en Ronda.

Er zijn twee soorten knockbox-laden: die die de knockbox op lagers uit de kast schuiven en die die dat niet doen. Ronda en Priolinox, bijvoorbeeld deze rassen te produceren. U heeft echter ook een kantelooi, die slechts gedeeltelijk opengaat en gemakkelijk weer kan worden gesloten. Ronda is de enige fabrikant van deze modellen.

Werkblad model


Deze werken vergelijkbaar met ingebouwde laden, maar hoeven niet in een kast of werkbank te worden ingebouwd. Er zijn twee varianten van deze countertop knock boxes. Er zijn twee soorten: lichtgewicht en zwaar.
Om ruimte te besparen is de lichte versie geschikt om een koffiemolen erop te plaatsen. Deze worden geproduceerd door bedrijven als Baristapro, Joe Frex en Ronda. Wat. Deze knockboxes zijn gemaakt van roestvrij staal dat is gelast of geperst. Deze knockboxes kunnen worden ontmanteld en schoongemaakt. De knock bar is ook afneembaar voor eenvoudig schoonmaken of vervangen. Deze knockboxes zijn geschikt voor zowel huishoudelijk (pro-consument) als commercieel gebruik.

De zware zijn alleen gemaakt door het Italiaanse bedrijf Ronda. Wat. Deze worden de Ronda Coffee Cube. Wat. Deze knock box laden zijn gemaakt in 3 verschillende versies, voor 1 tot 3 zetgroepespresso machines. De singles hebben alleen een knockbox voor koffieafval, de 2e en 3e groepsversies hebben een knockbox en een accessoire lade.

chute/knockbox

Dit type komt in drie varianten: vrijstaand, ingebouwd en electronic.

Dit type wordt voornamelijk op het aanrecht geplaatst. Dit is in wezen een vierkante of cirkelvormige buis met een interne knock bar. Onder deze ingebouwde knockbox kan een vuilniszak worden geplaatst om alle oude koffie op te vangen. Deze modellen worden bijvoorbeeld gemaakt door BaristaPro en Joe Frex.

Er is een vrijstaande versie, een voetbuis met een bovenste stuk dat de uitklopbak bevat. Het bedrijf Rhino koffieapparatuur heeft deze gemaakt.

Ten slotte is er maar één electronic versie. Pro-fondi is een Italiaans bedrijf dat dit maakt. Deze filterbakjereiniger is ook op een toonbank gemonteerd. Je stopt je portafilter ondersteboven in het apparaat, en het reinigt de filterbak aan de binnenkant. Volgens de fabrikant is het minder lawaaierig en vermindert het langdurig letsel aan de polsen en handen van de barista.

Deze variaties zijn vooral te zien in pubs, restaurants en speciale coffeeshops. Er zijn dus commerciële toepassingen.

Open knockbox op de toonbank

Deze open knockboxen worden meestal gebruikt in huishoudens met een beperkte koffieproductie. Deze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, waaronder plastic en metaal. Zet ook een knock bar in het midden van de doos. Cafelat, Motta, Joe Frex en Rhino Coffee Gear maken ze.

Ribelle, een Zuid-Afrikaans bedrijf, heeft ook een nieuw soort knockbox ontwikkeld. Ze hebben geen staaf in het midden, maar eerder een deel van de knockbox waar je je portafilter tegen slaat.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons