free web stats
×

SHOPPING FROM

San Remo

De espressomachinefabrikant Sanremo is niet een van de oudste espressomachinefabrikanten, maar ze hebben in de loop der jaren vrij snel naam gemaakt met een verscheidenheid aan espressomachines en molens.

De espressomachines gemaakt door Sanremo in Treviso, Italië, kunnen variëren van de meer eenvoudige espressomachines tot een barista die de beste espressomachine wil. De koffiemachines die SanRemo maakt zijn voornamelijk gemaakt voor de zakelijke markt, maar ze hebben ook espressomachines voor thuisgebruik.

Ze maken een verscheidenheid aan espressomachines, in de basis zijn het allemaal solenoïde bediende espressomachines (behalve hun hendelmodel). Ze gebruiken een verscheidenheid aan zetgroepen, variërend van e61-stijl en ringzetgroepen tot hun eigen versies die worden gebruikt op modellen zoals de Sanremo Opera en de San Remo Café Racer.

San Remo Model

San Remo Model

San Remo Onderdeelcategorie

San Remo Onderdeelcategorie

Hieronder geven we een klein overzicht van verschillende modellen die Sanremo in de loop der jaren heeft gemaakt, met wat technische info over de espressomachines zelf. Bij Brooks-Parts verkopen we een verscheidenheid aan reserveonderdelen voor SanRemo-espressomachines, dit kunnen OEM/originele reserveonderdelen zijn of after-market onderdelen.

De SanRemo Zoë

Dit model van Sanremo is een van de economische modellen die SanRemo produceert. De SanRemo Zoe is verkrijgbaar in een 1,2,3 en een compact model. De machine zelf is een espressomachine met warmtewisselaar (HX) met één ketel. De zetgroep die gebruikt wordt op de Zoe is een ringzetgroep, om de dosering op deze espressomachine te bedienen hoef je alleen maar op één van de drukknoppen te drukken. Hiermee kun je verschillende koffiesoorten selecteren.

De San Remo Verona

Dit SanRemo Verona-model is een van de oudere modellen gemaakt door SanRemo, wat helemaal geen slechte zaak is. De espressomachine SanRemo Verona is er in verschillende ketelconfiguraties. Zo te zien is er een enkel HX-model, maar er is ook een model de TCS die een HX-boiler en individuele zetgroep-boilers heeft. De zetgroepen die op de San Remo Verona worden gebruikt, zijn zetgroepen van het type e61, ze worden door een solenoïde bediend.

Maar je hebt ook de SanRemo Verona RS, deze espressomachine lijkt wel identiek aan de gewone SanRemo Verona maar is het niet. Deze espressomachine is een multiboiler espressomachine, waarbij elke zetgroep een aparte boiler heeft. Deze espressomachine is verkrijgbaar in een 2 en een 3 groeps uitvoering

SanRemo Caféracer

Een van de meer high-end espressomachines die er zijn, is de San Remo Café Racer. Deze espressomachine is ook een multi-boilersysteem met thermische PID-regeling. Zo heeft elke zetgroep een eigen ketel. De gebruikte ketel op de Café Racer is een eigen ontwerp van San Rem, wat deze zetgroepuniek maakt is dat deze gemaakt is van RVS. Dit is vrij ongebruikelijk, aangezien de meeste zetgroepen van messing zijn gemaakt. Bovenop deze zetgroepen vind je een display en de koffiekeuzetoetsen.

Een ander ding dat de open framestructuur maakt. Naast deze open framestructuur kunt u deze espressomachine personaliseren, zoals houten panelen en diverse verfkleuren.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons