free web stats
×

SHOPPING FROM

San Marco

San Marco espresso machine onderdelen

Op deze categoriepagina vindt u onderdelen die u mogelijk nodig heeft voor uw La San Marco Espressomachine. Het bedrijf La San Marco is een van de oudere koffiemachinebedrijven ter wereld, opgericht in 1920. Vóór de periode vóór 1946 heeft La San Marco iconische machines gemaakt zoals de La San Marco Model 900, de La San Marco Model 42 en de La San Marco. San Marco Atlantisch model.

Uit de La San Marco-espressomachines uit de jaren 50, zoals de La San Marco disco Volante, La San Marco Lollobrigida en de La San Marco Model 70. Meer recent heeft La San Marco een aantal iconische espressomachines gemaakt, vanaf de jaren 80 de La San Marco serie 85 en in de jaren '90 de La San Marco 1995.

Op dit moment produceert La San Marco alleen commerciële koffiemachines, een verscheidenheid aan traditionele machines en nog steeds veel espressomachines met hendel. De modellen die je al geruime tijd in de catalogus van La San Marco kunt vinden zijn de: La San Marco 105, La San Marco 100, La San Marco 80 en de La San Marco 85 Roma. Deze modellen zijn al geruime tijd in productie, maar worden elke keer gemoderniseerd. Ook La San Marco heeft een nieuwe collectie geïntroduceerd. De D.-collectie. Deze zijn beschikbaar in configuraties met meerdere ketels en enkele ketels om te concurreren met de concurrentie.

La San Marco heeft momenteel waarschijnlijk het grootste assortiment hendel espressomachines, van de klassieke La San Marco leva 80 en de modernere La San Marco 20/20 leva en La San Marco Luxury. Maar hun nieuwste aanwinst is de La San Marco Leva V6. Dit is een dubbelzijdige espressomachine met 3 hendel zetgroepen aan elke kant.

Naast de Commerciële espressomachines produceert La San Marco ook molens voor commercieel gebruik. Een doseermodel met platte burrs, de La San Marco SM92, La San Marco SM97. Een hybride doseermodel, met 2 platte bladen en 1 conische. De San Marco SM LK. En één geheel conisch, de San Marco SM TK. Voor bovenstaande modellen is ook een On defilterbakje versie beschikbaar.

In ons La San Marco modellenoverzicht op de website vindt u een verscheidenheid aan La San Marco espressomachines. Zoals de La San Marco 85, La San Marco 95, La San Marco 100 en de La San Marco 105. Voor de hendel espressomachines moet je zijn op onze andere website Brooks-espressomachines.com

In de categorie onderdelen vindt u een verscheidenheid aan onderdelen voor espressomachines die worden gebruikt op La San Marco-espressomachines. De onderdelen zijn gerangschikt naar type koffiemachine onderdeel. Categorieën zoals: Magneetventiel, Portafilter, filterbakje, motor, pomp, elektra en ga zo maar door

Als u het onderdeel dat u zoekt niet kunt vinden, laat het ons dan weten, misschien kunnen we u helpen

San Marco Model

San Marco Model

San Marco Onderdeel categorie

San Marco Onderdeel categorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons