free web stats
×

SHOPPING FROM

San Marco

Het merk La San Marco staat bekend als een van de oudste merken espressomachines die nog steeds actief zijn. Maar over de modellen koffiemolens die ze hebben, is minder bekend. De koffiemolens die het merk La San Marco verkoopt zijn onder te verdelen in 2 categorieën. De on defilterbakje molens en de doser koffiemolens. al hun ontwerpen hebben vergelijkbare kenmerken, ze zijn verkrijgbaar in felle kleuren of met gepolijste lichamen, maar dan anders.

Er zijn 3 basismodellen, de San Marco SM92, San Marco SM 97 en de San Marco SM TK/LK. Van deze modellen is een doseerder en een on defilterbakje koffiemolen leverbaar. De SM 92 is uitgerust met platte koffiemolen van 64 mm. De SM 97 koffiemolen is uitgerust met platte koffiemolen van 84 mm. De San Marco modellen SM TK en de SM LK koffie molens zijn voorzien van een uniek type conische koffiemolen.

De koffie molens van La San Marco zijn ook verkrijgbaar in verschillende spanningen. Het meest bruikbare type is een 110 of 220/240V model, dat enkelfasig werkt. Maar je hebt ook een 3 fase uitvoering die op 400V werkt. Dit is de enige motor die geen startcondensator nodig heeft. Controleer wel welke spanning je hebt gezien, niet alle modellen zijn hetzelfde.

Als u de juiste onderdelen voor uw la San Marco koffiemolen niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen helpen.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons