free web stats
×

SHOPPING FROM

Rocket

Het merk Rocket espressomachine is een van de nieuwste merken in de wereld van espressomachines. Dit merk is afkomstig uit de stad Milaan in Italië en staat bekend om hun huishoudelijke espressomachines. Maar ze maken ook diverse espressomachines voor de zakelijke markt.

De huishoudelijke espressomachines zijn alleen te vinden in een enkele zetgroepconfiguratie. De espressomachines zijn meestal verkrijgbaar in een reservoir- en een hoofdwaterleidinggevoede uitvoering. Ze kunnen ook worden uitgerust met functies zoals drukprofilering, PID-drukregeling en shottimers. De meeste modellen van het merk Rocket Milano zijn voorzien van een E61 stijl zetgroep, hierbij moet u denken aan modellen als de Rocket R60V, Rocket Giotto Cronometro, Rocket Mozzafiato, Rocket Giotto en de Rocket Appartamento. De Rocket R Nine One maakt gebruik van een heel ander type zetgroep, die door Rocket zelf is ontwikkeld. Dit is ook het geval voor het nieuwste model de Rocket Epica.

Het merk Rocket is niet echt bekend met hun commerciële koffiemachines, maar ze bouwen ze wel. Deze commerciële espressomachines zijn onder te verdelen in espressomachines met één en twee ketels. Voorbeelden van de single boiler, warmtewisselaar, modellen zijn de Rocket Boxer en de Rocket RE A Timer. Rocket espressomachine modellen met een multi-boiler zijn de Rocket RE Doppia, Rocket R9 en de Rocket Sotta Banco. Dit laatste model is geen traditionele espressomachine, maar een onderbouw espressomachine, waarbij alleen de zetgroepen en stoom/water ventielen zichtbaar zijn en niet de ketels. Deze worden onder het aanrechtblad gemonteerd.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons