free web stats
×

SHOPPING FROM

Nuova Simonelli

Het merk Nuova Simonelli is beroemd om modellen van espressomachines zoals de Nuova Simonelli Appia en Nuova Simonelli Oscar. Maar naast koffiemachines hebben ze ook een verscheidenheid aan koffiemolens, dit zijn commerciële koffiemolens, meestal in het hogere segment.

Er zijn 2 soorten koffiemolens gemaakt door Nuova Simonelli, dat zijn de "on defilterbakje" modellen en de doseerversies. Maar het merendeel is tegenwoordig op afroep.

Voor de doser uitvoeringen moet je denken aan de Nuova Simonelli MDKR, Nuova Simonelli MDK en de Nuova Simonelli MDX koffiemolen. Voor de on defilterbakje modellen zijn momenteel de Nuova Simonelli Mythos en de Nuova Simonelli Mythos One de meest bekende. Andere on-defilterbakje koffiemolens zijn de Nuova Simonelli Duo, Nuova Simonelli GX, Nuova Simonelli MDXS en de Nuova Simonelli MDJ.

Het meest gebruikte type maalschijf op Nuova Simonelli koffiemolens is een plat model, in de meeste gevallen met een rechtsdraaiende draairichting. Bij bijvoorbeeld het gebruik op de Nuova Simonelli MDLCA/C is een conische maalschijf gemonteerd.

Als u de reserveonderdelen voor uw Nuova Simonelli-koffiemolen niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen helpen.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons