free web stats
×

SHOPPING FROM

Macap

Het Italiaanse merk Macap is ook een van de bekendere merken koffiemolens. Dit merk bestaat al meer dan 3 generaties, daterend van voor de Tweede Wereldoorlog.

Dit merk heeft diverse koffiemolens in het assortiment, deze koffiemolens zijn te gebruiken voor diverse zetmethodes zoals espresso, french press en pruilkoffie.

Voor dit soort zetmethodes zijn er diverse koffiemolens in het assortiment van Macap. Gaande van de traditionele doser koffiemolens tot de “on defilterbakje” koffiemolens.

Voor de “on defilterbakje” koffiemolens heb je diverse modellen zoals de Macap M2 serie, Macap Leo, Macap M120, Macap M140, Macap MXD en de Macap M7D koffiemolen. De meer traditionele modellen zijn de Macap MX, Macap M7, Macap MXK en de Macap M42 koffiemolen.

De koffiemolens van het merk Macap zijn voorzien van overwegend platte maalschijven, zoals de Macap Leo, Macap M140 en de Macap MXd. Maar er zijn ook modellen voorzien van conische maalschijven zoals de Macap M7D, Macap M7K en de Macap MXK. Dit zijn voornamelijk de duurdere versies.

Dit merk bouwt (deed) ook koffiemolens voor verschillende espressomachinefabrikanten zoals Elektra en La Spaziale.

Als u niet helemaal zeker weet welk model Macap koffiemolen u heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om u te helpen het juiste onderdeel te vinden.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons