free web stats
×

SHOPPING FROM

La Pavoni

La Pavoni - onderdelen

Op deze pagina vindt u onderdelen voor La Pavoni Espresso machines. La Pavoni is vooral beroemd om de espressomachine voor huishoudelijk gebruik, de La Pavoni Europiccola. Kijk voor onderdelen voor hendel espressomachines op onze andere website. Brooks espressomachines.

La Pavoni is een van de oudste nog werkende espressomachinefabrikanten ter wereld. Het bedrijf startte in 1905. In die periode waren de espressomachines verticale machines die op de keteldruk reden.

Na de oorlog werd de La Pavoni Model D.P. 47 is ontworpen, deze machine is ontworpen door Gio Ponti. Na deze modellen zijn ze ook de hendel zetgroepen gaan gebruiken. Earky voorbeelden van deze machines zijn de La Pavoni Lilliput, La Pavoni model 53, La Pavoni Concorso en later de La Pavoni Brasilia. Momenteel produceert La Pavoni nog steeds commerciële Lever-espressomachines.

Maar het belangrijkste product dat La Pavoni op de markt bracht, was geen commerciële machine, maar een huishoudelijke machine, de La Pavoni Europiccola. Dit product is oorspronkelijk niet ontworpen door La Pavoni, maar door een klein bedrijf in verwarmingselementen uit Milaan. La Pavoni maakte van de europiccola een wereldwijd succes.

In de loop der jaren zijn er kleine veranderingen aan de machine gedaan en in de jaren 70 kwam er ook een groter model. De La Pavoni Proffessional. Eigenlijk een Europiccola maar dan groter.

Op dit moment is La Pavoni aanwezig op de commerciële en binnenlandse markt. De binnenlandse markt is voornamelijk met de Lever espressomachines zoals de Europiccola, Professional en Stradivari. Maar ze hebben ook gecombineerde machines zoals de La Pavoni Domus bar. Maar ook een verscheidenheid aan kleine handmatige machines zoals de La Pavoni Baretto en de La Pavoni Casabar.

Er is ook een semi-professionele lijn, modellen als de La Pavoni Botticelli en de La Pavoni Cellini. Deze machines hebben allemaal de gelijkenis dat ze allemaal een zetgroep in E61 stijl hebben. Sommige met pid-regeling, andere met drukregeling.

En er is ook een enorm assortiment aan commerciële espressomachines van La Pavoni. Modellen zoals de La Pavoni Crema, La Pavoni Diamante, La Pavoni Bart, La Pavoni Bar T, La Pavoni café en de La Pavoni Pub. De meeste van deze machines zijn verkrijgbaar in een handmatige uitvoering (zonder dosering), met een doseerinrichting of met een hendel zetgroep

Op onze website bieden wij ook diverse onderdelen aan voor enkele modellen van het merk La Pavoni. De modellen op de categoriepagina zijn: La Pavoni Pub, La Pavoni Bar, La Pavoni Bart T, La Pavoni Vasari en het bekende La Pavoni Diamante.

De la Pavoni categoriepagina is een overzichtspagina voor componenten die gebruikt worden in la pavoni koffiemachines. Ze zijn gerangschikt per categorie. Zoals: Elektra, filterbakjes, Flowmeters, verwarmingselementen, manometers enzovoort.

Als u de onderdelen die u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht en we kunnen u misschien helpen

La Pavoni Model

La Pavoni Model

La Pavoni Onderdeelcategorie

La Pavoni Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons