free web stats
×

SHOPPING FROM

La Cimbali

La Cimbali espresso machine parts

Op deze categoriepagina vindt u de keuzemogelijkheden voor de La Cimbali espressomachines.

Het bedrijf werd in 1912 in Milaan opgericht door Giuseppe Cimbali, in die tijd was het bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van koperproducten. De eerste colm-koffiemachine die Cimbali maakte, heette de Rapida. Het kolomtype koffiemachines was voor het einde van de tweede wereldoorlog een gangbaar model.

Na de 2e wereldoorlog begon La Cimbali ook met het vervaardigen van espressomachines met hendel, wat in die tijd een nieuwe uitvinding was. Modellen zoals de La Cimbali Ala La Cimbali Gioiello en de La Cimbali Brillante. Halverwege de jaren 50 lanceerde la cimbali hun nieuwe hydraulische groep met petented, die voor meer automatisering in het brouwproces zorgde.

Tijdens de 1970 werden enkele van hun historische modellen gemaakt. Zoals de La Cimbali M15, La Cimbali M20. Andere iconische modellen zijn gemaakt in de jaren 80, zoals de La Cimbali M30, La Cimbali M31 en de la Cimbali M32. Vanaf de jaren 2000 wordt de La Cimbali M39 gemaakt. Dit evolueert uiteindelijk naar de La Cimbali M100 espressomachine.

La Cimbali produceert momenteel alleen commerciële koffiemachines. Op dit moment zijn de volgende machines in productie. De La Cimbali M100, La CImbali M39 RE, La Cimbali M26, La Cimbali M21 Junior en de M23 espressomachine.

Naast commerciële espressomachines maken ze ook commerciële koffiemolens. Net als hun nieuwe model de La Cimbali Elective. Maar ook oudere modellen zoals de La Cimbali MagnumLa Cimbali Conik en de La Cimbali 7/S A

Op onze modeloverzichtspagina vindt u een verscheidenheid aan La Cimbali koffiemachines, waarvan de meeste niet meer in productie zijn. modellen zoals: La Cimbali M15, La Cimbali M20, La Cimbali M21, La Cimbali Junior, La Cimbali M23, La Cimbali M24, La Cimbali M26, La Cimbali M27, La Cimbali M29, La Cimbali M30, La Cimbali M31La Cimbali M34 , La Cimbali M39, La Cimbali M39GT, La Cimbali M100 en tenslotte de La Cimbali M100GT.

Op de pagina onderdelen categorie kunt u een selectie maken op basis van een onderdelen categorie. Zoals filterbakjes ,flowmeters,verwarmingselementen, inlaatkleppen, elektra en nog veel meer.

Als u de onderdelen die u zoekt niet kunt vinden, laat het ons dan weten en wellicht kunnen we u helpen.

La Cimbali Model

La Cimbali Model

La Cimbali Onderdeelcategorie

La Cimbali Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons