free web stats
×

SHOPPING FROM

Grimac

De Italiaanse espressomachinefabrikant Grimac is een van de minder bekende fabrikanten van espressomachines, ook al bestaan ze al sinds 1966. Ze maken een verscheidenheid aan espressomachines, dit varieert van halfautomatische tot volautomatische koffiemachines. De espressomachines van het merk Grimac staan bekend om hun prijs/kwaliteitverhouding, aangezien het geen extreem dure espressomachines zijn

De commerciële espressomachines zijn in veel gevallen uitgerust met een E61-stijl zetgroep, kan met een solenoïde worden bediend of handmatig. Maar er zijn ook diverse modellen die zijn uitgevoerd met een solenoïde bediende ringzetgroep. In de meeste gevallen zijn deze modellen leverbaar in 1, 2 en 3 groepsespressomachines. Enkele bekende modellen van Grimac zijn de Grimac Eclisse, Grimac G10, Grimac G11, Grimac Mia, Grimac Zola, Grimac Ten en de Grimac Twenty.

De volautomatische espressomachines zijn minder bekend, deze espressomachines hoeven alleen maar een kopje onder de tuitjes te zetten en je koffie te kiezen. Deze koffiemachines zijn verkrijgbaar in 2 varianten, de ene werkt met kopjes en de andere met een geïntegreerde molen. Modellen die Grimac heeft gemaakt zijn de Grimac Ambra, Grimac Coralla, Grimac Opale en de Grimac Terry.

Als je niet helemaal zeker weet welke onderdelen je nodig hebt of welk model Grimac espressomachine je hebt, neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Grimac Model

Grimac Model

Grimac Onderdeelcategorie

Grimac Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons