free web stats
×

SHOPPING FROM

Gaggia

Een van de meer iconische merken espressomachines die er zijn, Gaggia Milano. Gaggia Milano maakt tegenwoordig deel uit van de Evoca Group. Je hebt een speciaal gedeelte voor de Professional machines en ook voor de huishoudelijke espressomachines.

De professionele machines bevatten traditionele espressomachines, volautomatische en tot slot de molens. Bij de traditionele machines vind je modellen als: Gaggia La Reale, Gaggia La Giusta, Gaggia La Precisa, Gaggia Decisa, Gaggia Nera en de Gaggia Ruby. Voor de volautomaten de Gaggia La Radiosa, Gaggia La Solare en de Gaggia Concetto Evo. En tot slot de grinders zoals de Gaggia G10 en de MD grinder modellen van Gaggia.

Voor de markt voor huishoudelijke espressomachines heb je wel een lijst met handmatige machines. Een van de iconische, de Gaggia Classic, Gaggia Carezza en de Gaggia Viva. Maar ook diverse volautomatische machines voor in een klein kantoor of gewoon thuis. Zoals de Gaggia Magenta en de Gaggia Cadorna.

Gaggia heeft een rijke geschiedenis, die begon voor de 2e wereldoorlog. Maar eigenlijk begon het allemaal met de Gaggia Company, opgericht door Achille Gaggia. Toen hij de gaggia-hendel-zetgroeppatenteerde. Het bedrijf Officine Faema Brevetti Gaggia werd opgericht in 1948 en de eerste Gaggia kwam op de markt de Gaggia Tipo Classica. Hierna zijn in de jaren daarna diverse modellen gemaakt zoals de modellen: Gaggia Esportazione, Gaggia Internazionale, Gaggia Spagna, Gaggia Treno en de Gaggia America. Later zijn er ook espressomachines met hendel ontwikkeld voor de thuismarkt, zoals de Tipo Gilda 54 of de Gaggia Gilda.

Na de jaren 60 zie je bij elk merk de opkomst van de handbediende, hydraulische en solenoïde bediende zetgroepen. Zoals bij de Tel70 en later bij de Tel 80. Maar Gaggia Milano heeft de laatste halve eeuw vooral succes met hun huishoudelijke espressomachines. Met in 1977 de Baby gaggia, ontworpen door de Japanse ontwerper Makio Hasuike. En tot slot in 1991 de Gaggia-klassieker, die tot op heden nog steeds in productie is.

Toen Gaggia Saeco kocht, begonnen ze ook automatische espressomachines te produceren. Zoals de modellen Syncony Digital, Syncrony Logic, Titanium en Platinum.

Als u het Gaggia-onderdeel dat u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht en misschien kunnen we het juiste onderdeel voor u vinden.

Gaggia Model

Gaggia Model

Gaggia Onderdeelcategorie

Gaggia Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons