free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 166

Merk

more... less

Stromingsmeter merk

more... less

Manufacturers

Koppeling draad 1

more... less

Koppeling draad 2

more... less

Koppeling draad 3

more... less

Stromingsmeter

more... less

opening ø

more... less

Certificatie

more... less
Filter

Flowmeter

Flowmeter

Er zijn 18 producten

De flowmeter is er in verschillende maten en modellen, allemaal met hetzelfde doel, het meten van de waterstroom van het water dat uit de zetgroep komt. De flowmeter werkt in combinatie met het volumetrische touchpanel en het doseerapparaat. Wanneer u op een knop op het aanraakpaneel drukt, registreert de flowmeter hoeveel water er zal stromen, en zodra het vereiste volume is bereikt, stopt het automatisch.

Let op: niet alle espressomachines hebben een flowmeter, als je espressomachine geen volumetrische dosering heeft, heb je geen flowmeter.

De meeste merken espressomachines gebruiken de flowmeters van het Italiaanse bedrijf Gicar, maar merken als de Cimbali Group en Carimali gebruiken ook flowmeters van het Zwitserse bedrijf Digmesa.

De meeste bestaan uit 3 componenten. Het lichaam, de waaier en het deksel. De body heeft in de meeste gevallen een in- en uitlaat die ¼”BSP-G is. Bij Digmesa kunnen er 2 ingangen zijn. In de body zit ook een nozzle, deze nozzles zijn normaal tussen de 1,0 en 1,2mm in diameter.

Toont 1 - 18 van de 18 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons