free web stats
×

SHOPPING FROM

Fiorenzato

Een van de Italiaanse bedrijven die alleen koffiemolens maakt is het merk Fiorenzato. Ze stammen uit 1936 en zijn daarmee een van de oudste fabrikanten van koffiemolens. Dit was aanvankelijk met de traditionele koffiemolens, die een doseerder hadden, en de winkelmolens in uw plaatselijke winkel.

Dit soort grinders worden nog steeds gemaakt door het merk Fiorenzato, maar staan ​​tegenwoordig meer bekend om de voordelig geprijsde grind “on defilterbakje” modellen. Hierbij moet je denken aan modellen als de Fiorenzato F64 Evo, Fiorenzato F4 Evo en de Fiorenzato F83 E koffiemolen.

Andere bekende doseerversies van Fiorenzato zijn de Fiorenzato F4 A, Fiorenzato F5, F6 en de Fiorenzato F63 AK.

De nieuwste koffiemolens van het merk Fiorenzato zijn de XGi koffiemolens. dit type grinder gebruikt niet alleen een timer, maar doseert op basis van het aantal grammen dat je wilt malen.

Tussen alle koffiemolens van Fiorenzato zijn er enkele verwisselbare onderdelen op geïnstalleerd. Maar veel van hen zijn anders. Seen Fiorenzato gebruikt diverse diameters maalschijven, maar ook diverse soorten zoals platte en conische modellen.

Als je niet zeker weet welk model Fiorenzato koffiemolen je hebt, neem dan gerust contact met ons op.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons