free web stats
×

SHOPPING FROM

Faema

Faema espresso machine onderdelen

In deze categorieën vind je onderdelen voor het bekendste espressomachinemerk ter wereld. Faema (Fabbrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini)

Ze begonnen aanvankelijk met espressomachines met hendels, met modellen als de Faema Marte, Faema Mercurio, Faema President, Faema Urania en natuurlijk de Faema Lambro.

Maar het grote succes kwam toen ze de Faema e61 espressomachine introduceerden. De eerste door een rotatiepomp aangedreven espressomachine voor commercieel gebruik op de markt ter wereld. Momenteel is een gemoderniseerde versie van de Faema E61 in productie. Dit is de Faema E61 Legend, de Faema E61 legende is nog steeds een pomp en hendel bediende groep. Maar Faema lanceerde ook een solenoïde gestuurde zetgroep. De Faema E61 Jubile is voorzien van een doseerinrichting zodat het zetproces wordt aangestuurd door de doseerunit in de machine.

De zetgroep e61, of een afgeleide daarvan, werd wel de wereldwijde standaard en het is de meest gebruikte zetgroep voor koffiemachines. En wordt gebruikt in verschillende merken van La Scala, Vibiemme, San Remo, ECM, ECM Heidelberg, Rocket, Kees van der Westen en Grimac.

Na de introductie maakte Faema e61 faema diverse iconische espressomachines. Modellen zoals de: Faema Star, Faema No stop, Faema Tronic, Faema Special, Faema E91,

Bij het grote publiek werd Faema vooral bekend omdat het de hoofdsponsor was van de gelijknamige wielerploeg Faema. Voornamelijk door het succes van Eddy Merckx

In 1995 werd Faema gekocht door zijn grootste concurrent. La Cimbali. En werd onderdeel van de Cimbali-groep.

Momenteel bouwt Faema voornamelijk commerciële espressomachines en koffiemolens. Modellen als de Faema E61 Legend, Faema E61 jubile, Faema E71, Faema President, Faema Prestige en de Faema E98 UP. Voor de binnenlandse markt hebben ze een nieuw model espressomachine uitgebracht. De Faema Faemina (nee niet de antieke hendel espressomachine)

Op onze pagina met modellencategorie vindt u een selectie van Faema-modellen die in productie zijn, maar de meeste zijn uit productie, zoals: Faema E92 Elite, Faeam E98 president, Faema Emblema, Faema Enova, Faema Stylema, Faema Teorema, Faema E61 , Faema E61 Jubile en de Faema E61-legende

In de andere categorie kunt u een onderdeeltype selecteren dat wordt gebruikt op Faema-espressomachines. U kunt typen selecteren zoals: flowmeters, pompen, motoren, zetgroep onderdelen, magneetventielen verwarmingselementen enzovoort.

Als u de onderdelen die u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht.

Faema Model

Faema Model

Faema Onderdeelcategorie

Faema Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons