free web stats
×

SHOPPING FROM

Faema

Het merk Faema is vooral bekend van hun espressomachines, zoals de Faema E61, maar niet echt van hun koffiemolens, ook al hebben ze er in de loop der jaren nogal wat gemaakt, sommige in combinatie met het merk La Cimbali espressomachine(gezien ze maken deel uit van hetzelfde bedrijf)

De meeste koffiemolens van Faema zijn doser uitvoering, dus waarbij je voor de koffiemolen een opbergdoseerder hebt voor de gemalen koffie.Modellen die zo zijn zijn de Faema MD3000, Faema MC99, Faema MF en de Faema ME A .

Maar Faema maakt ook “on defilterbakje” koffiemolens, waardoor je alleen de koffie maalt die je gebruikt, zoals de Faema MD3000 on defilterbakje, Faema MF on defilterbakje en de nieuwste koffiemolen de Faema Groundbreaker.

Tegenwoordig heb je functies op de Faema koffiemolens zoals autodose functie, autotamper met drukregeling en bluetooth connectiviteit met de espressomachine.

Kunt u op deze pagina uw Faema koffiemolen of de onderdelen die u zoekt niet vinden, neem dan gerust contact met ons op.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons