free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 42

Manufacturers

Type barista-accessoire

more... less

Merk

more... less
Filter

Schoonmaak producten

Schoonmaak producten

Er zijn 29 producten

Het dagelijks schoonmaken van je espressomachine is een must voor iedere koffieliefhebber. Het maakt niet uit of je het commercieel doet of als thuisbarista

Of je nu als barista koffie zet in een specialty coffee bar, bij je eigen koffiebranderij, in de bar van je hotel, restaurant of zelfs op een sportlocatie. Door uw machine dagelijks te reinigen voorkomt u plotselinge uitval van onderdelen, die te maken kunnen hebben met een slechte reiniging.

Preventief onderhoud door gewoon je espressomachine dagelijks schoon te maken met de juiste schoonmaakmiddelen is een stuk goedkoper dan omzetderving en een espressomachine techneut laten langskomen buiten werktijd.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 29 items

Maar de grote vraag. Hoe maak ik als Barista mijn espressomachine schoon?

Zetgroep

Voor het reinigen van de zetgroep van uw espressomachine kunt u Puly Caff reinigingstabletten of poeder gebruiken. Je moet poeder in een blind filter doen en je magneetgroep terugspoelen.Doe dit met vaste tussenpozen. Voor het reinigen van uw portafilter pakking en ring kunt u ook een douche reinigingsborstel gebruiken.

Deze reinigingsoplossing van Puly Caff is ook geschikt om je filterbakjes en portafilters te laten weken.

Stoompijpje

Je stoompijpje, Turbosteam en cappuccinomaker schoonmaken is iets wat je aan het eind van de dag moet doen. Sluit je stoomkle, week het in Puly Milk Plus. En je kunt de oude melkresten eraf weken. Dit werkt ook voor afilterbakjeelmelk. U kunt deze oplossing ook gebruiken om uw melkkannen te laten weken.

Algemeen

Als barista in je eigen specialty coffee shop wil je wel dat ook je lekbak, zetgroepen en aanrechtblad bedekt zijn met koffievlekken en melkresten. Dan kun je Puly Bar Igienic gebruiken.

Met deze oplossing kunt u alles in uw keuken en bar schoonmaken. Het droogt vanzelf, laat geen strepen achter en ruikt niet.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons