free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

6 105

Manufacturers

Merk

more... less

Thermostaat temperatuur (°C)

more... less

Themostaat type

more... less

Thermostaat schroefdraad

more... less
Filter

Thermostaat

Thermostaat

Er zijn 20 producten

Espresso machine onderdelen thermostaat

De locaties waar thermostaten in espressomachines kunnen worden toegepast, kunnen erg verschillen. Thermostaten zijn voor temperatuurregeling of gewoon als beveiliging van je espressomachine. Er zijn verschillende dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van de juiste thermostaat.

1: wat is het merk van mijn espressomachine, heb ik een onderdeelreferentienummer van het artikel? Controleer altijd of de referentienummers overeenkomen met de vermelde items, vraag het ons als u het niet zeker weet,

2: wat is de vereiste uitschakeltemperatuur? Deze temperaturen kunnen variëren van 95 graden Celsius tot 170 graden Celsius. De hogere temperaturen zijn normaal gesproken gerelateerd aan de verwarmingselementen en boilers. De lagere temperaturen voornamelijk zetgroep

3: wat voor thermostaat heb ik nodig? Heb ik een contactthermostaat nodig. Of een met een lamp die in een verwarmingselement schuift.

4: Heeft de thermostaat een automatische reset of handmatige reset? De automatische reset wordt voornamelijk gebruikt bij zetgroepen. De handmatige reset wordt voornamelijk gebruikt bij ketels en elementen. Als de handmatige thermostaat uitschakelt, onderzoek dan altijd wat hiervan de oorzaak is. Gezien het een thermische beveiliging voor uw machine is.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 20 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons