free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 11

Manufacturers

Merk

more... less

Portafilter pakking dikte (mm)

more... less

Portafilter pakking buitenste dimensie (mm)

more... less

Portafilter pakking binnenste dimensie (mm)

more... less

Pakking materiaal

more... less
Filter

Portafilter pakking

Portafilter pakking

Er zijn 58 producten

Een van de belangrijkste dingen, maar ook een van de meest onderhouden items, is de portafilterpakking. Deze portafilterpakking wordt gebruikt om de portafilter af te dichten tegen een rubberen oppervlak, waardoor lekkage vanaf de buitenkant van de portafilter wordt voorkomen. Het is handig om de portafilterpakking regelmatig te vervangen.

Er zijn verschillende maten en soorten filterdrager pakkingen, dit is afhankelijk van het merk espressomachine en het model zetgroep dat wordt gebruikt. Gezien niet elk merk 1 type zetgroep gebruikt. Er zijn ook kleine verschillen tussen de OEM/originele portafilters en de aftermarket. Dit is een kwestie van afmetingen en niet van kwaliteit.

Faema gebruikt bijvoorbeeld een plat model portafilter pakking van 74x58x8mm maar heeft ook een conische versie van 71x56x9mm. Dit model wordt slechts op een klein aantal gebruikt voor espressomachines van Faema.

Een ander voorbeeld zijn bijvoorbeeld portafilterpakkingen die worden gebruikt op Astoria/Wega-espressomachines. Die zijn 72x56x8,5mm. Maar hun kleinere groepen gebruikten 67x56x5,5mm

Wanneer weet je wanneer de portafilter kapot gaat? Wanneer het water uit de bovenkant van de portafilter komt

Ook is het mogelijk dat uw portafilter nog lekt wanneer u deze vervangt door een nieuwe portafilter pakking. Dan is het mogelijk dat of uw filterdrageroren versleten zijn of de klemring. U kunt dit oplossen door afstandhouders of dikkere portafilterpakkingen toe te voegen. Maar wanneer je je portafilter vervangt en een dikkere portafilter pakking hebt geïnstalleerd, past je portafilter niet in de zetgroep. Dus wanneer je je portafilter vervangt is het ook handig om de portafilter pakking te vervangen.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 58 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons