free web stats
×

SHOPPING FROM

Astoria - Zetgroep

De zetgroepen op deze pagina zijn allemaal Astoria CMA zetgroepen. Er zijn verschillende uitvoeringen met verschillende afmetingen, die niet altijd onderling uitwisselbaar zijn. Er zijn in totaal 4 verschillende soorten zetgroepgroottes

De standaard maat zetgroep maakt gebruik van een portafilter met een buitendiameter van 72 mm en een binnendiameter van 56 mm. deze zetgroep is terug te vinden op modellen als de Astoria Adria, Astoria Brava, Astoria Dora, Astoria Pratic, Astoria Vania, Astoria Divina en de Astoria Gloria.

De minder gebruikelijke zetgroepgrootte is die van de Astoria Plus 4 You-espressomachines, deze zetgroep maakt gebruik van een portafilterpakking met een buitendiameter van 64 mm en een binnendiameter van 52 mm. De standaard Astoria/Wega portafilters passen niet op deze zetgroep.

De zetgroep met hendel, dit is de zetgroep met hendel die wordt gebruikt op bijvoorbeeld de Astoria Rapallo AL, deze portafilter heeft een buitendiameter van 67 mm en een binnendiameter van 56 mm. voor meer info check onze brooks-espressomachines website.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons