free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 21

Manufacturers

Astoria CMA

more... less

Filterbakje type

more... less

Filterbakje hoogte

more... less

Filterbakje externe diameter

more... less

Filterbakje gr

more... less
Filter

Astoria - Filterbakje

Astoria - Filterbakje

Er zijn 15 producten

De filterbakjes die op de Astoria zetgroepen worden gebruikt, zijn er in verschillende maten en vormen. Er zijn 2 hoofdmaten, de kleine maat van 65 mm en de grote maat van 70 mm. Al deze filterbakjes worden gemaakt door het Italiaanse bedrijf IMS Filtri.

De kleine zetgroep heeft een filterbakje met een buitendiameter van 65 mm. Er is een enkele filterbakje, een dubbele en een blindfilter beschikbaar. De enkele filterbakje heeft een inhoud van ca. 7 gram gemalen koffie en de dubbele filterbakjeen bevatten ongeveer 14 gram gemalen koffie. Deze filterbakje wordt alleen gebruikt op Astoria Plus 4 you espressomachines. Er zijn ook wedstrijd/precisie filterbakjes beschikbaar, deze worden gebruikt op La Spaziale espressomachines.

De grotere maat 70 mm is een meer gebruikelijke maat. Deze filterbakje is verkrijgbaar in enkele filterbakje met een inhoud van 6-7 gram gemalen koffie en dubbele filterbakjeen met een inhoud van 12 tot 18 gram gemalen koffie. Het blindfilter is een standaard RVS uitvoering.

Voor de 70mm filterbakjes is ook een wedstrijd/precisie filterbakje beschikbaar, gemaakt door de firma IMS Filtri. Deze filterbakjeen zijn ook enkele en dubbele koffie.

Voor alle duidelijkheid, niet alle filterbakjes zijn uitwisselbaar tussen de Astoria CMA espressomachines. Als u niet zeker weet welke filterbakje u nodig heeft, meet dan uw originele filterbakje op.

Toont 1 - 15 van de 15 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons