free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

95 1316

Manufacturers

Merk

more... less

Voltage

more... less

Electronica type

more... less
Filter

Doseer unit

Doseer unit

Er zijn 88 producten

Op deze categoriepagina vindt u een ruime keuze aan espressomachine doseerapparaten. Het doseerapparaat is in feite een niveauregelaar met volumetrische mogelijkheden. Gezien het doseerapparaat is het nodig om volumetrisch te doseren in combinatie met een flowmeter en een touch panel. U beschikt over eenvoudige doseerapparaten waarop u de niveausonde, flowmeter en het touchpanel kunt aansluiten. Maar je hebt ook doseerapparaten waar je NTC temperatuurvoelers, displays op kunt aansluiten

De meeste doseerapparaten worden gemaakt door de Italiaanse bedrijven Giemme en Gicar, deze zijn normaal gesproken te vinden in hun typische gevallen. Maar er zijn verschillende andere merken die deze fabrikanten niet gebruiken en gewoon een pcb laten maken bij een bedrijf.

De elektronica is normaal gesproken het duurste onderdeel van de espressomachine. Zorg ervoor dat het doseerapparaat dat u zoekt, overeenkomende onderdeelreferentienummers van de fabrikanten heeft. Als u niet zeker weet of dit het geval is, neem dan contact met ons op en wij zullen proberen u te helpen.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 88 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons