free web stats
×

SHOPPING FROM

Espresso machine merken

Als je kijkt naar de commerciële espresso machines, zie je dat er voornamelijk Italiaanse merken op de markt zijn. Dat is ook logisch gezien de oorsprong van espresso is ook in Italië. Oorspronkelijk zou je in Europa verschillende fabrikanten van espresso-machines vinden, zoals in Spanje en Frankrijk, maar niet in de hoeveelheid die je in Italië zou vinden. De afgelopen jaren zou je zien dat andere espresso-machines pop-up maken in de VS, Nederland en Duitsland.

Op deze pagina kunt u klikken op een espresso machine merk, krijgt u een selectie optie. U kunt de modellen van het specifieke espresso-machinemerk selecteren. Of u zoekt naar het type reserveonderdelen, zoals verwarmingselementen, portafilters, doseringsapparaten, gezichtsbrillen en solenoïd kleppen.

Ben je niet in staat om de juiste reserveonderdelen voor je espresso machine te vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Het is handig dat u ons de merk- en modelnaam geeft. Als je het deelnummer wist, zou het zelfs handiger zijn. Maar als u niet in staat om ons te voorzien van het onderdeel nummer kunnen we u een onderdeel diagram sturen.

In het geval van OEM / Oorspronkelijke reserveonderdelen, kunnen de levertijden voor deze items langer zijn dan u zou verwachten, dit hangt af van het merk.

In deze landen over de hele wereld vindt u espresso machine fabrikanten, het is mogelijk dat er meer zijn. Maar dit zijn de bekendste.

Italië

Merken uit Italië moet je denken aan Faema, La Cimbali, Nuova Simonelli, Victoria Arduino, Grimac, Rancilio, Astoria, Wega, Gaggia en Elektra. Maar er zijn nog veel meer merken die machines en reserveonderdelen voor koffiemachines in Italië produceren.

Spanje

In het geval van Spanje dit het bedrijf Quality Espresso, dit bedrijf bezit merken zoals Futuremat, Visacrem en Gaggia. Een ander beroemd bedrijf is Ascaso, ze staan bekend om hun binnenlandse espresso-machines, maar bouwen ook commerciële modellen.

Frankrijk

Vanuit Frankrijk heb je momenteel één bedrijf Conti Sacome, dit is een ouder merk dat werd opgericht in de jaren 1950. Ze maken voornamelijk commerciële espresso machines.

Duitsland

Een van de bekendste merken voor binnenlandse espresso-machines is Espresso Coffee Machines Manufacture GmbH, ECM. Ze produceren ook commerciële espresso-machines, maar je ziet ze niet zo vaak.

Nederland

Er is in Nederland maar één fabrikant van espresso-machines, dit is Kees van der Westen. Ze produceren commerciële espresso-machines in het hogere segment en zijn wereldwijd te vinden.

USA

De Verenigde Staten van Amerika zijn niet zo bekend om hun espresso-machines, maar je hebt 3 fabrikanten Slayer, Synesso en Modbar. Deze merken bevinden zich ook in het hogere segment, de Slayer en Synesso espresso machines zijn traditionele espresso-machines. De Modbar is een under counter espresso machine, met alleen de zetgroepen boven de counter.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons