free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 571

Manufacturers

Astoria CMA

more... less

Type onderdeel

more... less

Voltage

more... less

Watt

more... less

Electronica type

more... less
Filter

Astoria - Motor en pomp

Astoria - Motor en pomp

Er zijn 23 producten

Het merk Astoria CMA heeft een aantal interessante pompen en motoren geïnstalleerd in hun espressomachines. Dit zijn configuraties die u bij geen enkele andere fabrikant van espressomachines zult vinden.

In sommige gevallen wordt een standaard interne of externe RPM-pompmotor gebruikt op verschillende Astoria-espressomachines. Maar een veelvoorkomend type bij Astoria CMA is de watergekoelde motor. Ook deze motor is van het Italiaanse merk RPM.

De pompen die op Astoria-espressomachines worden gebruikt, zijn van het klemtype. Deze pompen zijn gemaakt door het Italiaanse bedrijf Fluid o tech en het bedrijf Procon. Deze pompen kunnen tussen de 100 en 200 L/H pompen. Je vindt deze pumps op de Astoria Calypso, Astoria Core, Astoria Plus 4 You, Astoria Sabrina, Astoria Tanya.

U vindt een Ulka vibratiepomp maar op één model Astoria espressomachine. Dat is het geval bij de Astoria Prima espressomachine. Er is ook een pompmodel van Fluid o Tech, wat ook een vibratiepomp is, die men vindt op de Astoria CK, Astoria CKE, Astoria CKX en de Astoria CKXE.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 23 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons