free web stats
×

SHOPPING FROM

Elektra

Elektra espresso machine onderdelen

Het verhaal van Elektra begint net na de 2e wereldoorlog, 1947. Het merk espressomachine heette toen nog niet Elektra, maar La Tarvisum. Dit is een verwijzing naar de Latijnse naam van de plaats waar het bedrijf werd opgericht, Trevisio, vlakbij Venetië. De naamswijziging kwam in 1965.

Vanaf de oprichting in 1947 van het koffiemachinebedrijf Elektra zijn er meerdere patenten geweest. In de jaren 50 een automatische doseerunit, in de jaren 60 zegelvrije waterpeilregeling. In 1968 was de oprichting van een automatische doseerunit, aangestuurd door een magneetventiel. In 1968 werd de elektronische dosering van 5 doses gepatenteerd door Elektra. Aan de hand van de patenten zie je de ontwikkeling van de moderne espressomachine.

De fabrikant van espressomachines van Elektra richt zich op de commerciële markt, maar ook op de binnenlandse markt. Voor de thuismarkt hebben ze een heritage lijn, deze lijn bevat de bekende Elektra Microcasa, Elektra Micro casa semiautomatica en de Elektra Mini verticale. Er is ook een prosumer-model zoals de Elektra Verve.

Voor de commerciële lijn zijn er verschillende modellen, klassieke zoals de Elektra Belle Epoque, Elektra Barlume en de Elektra Sixties. Maar ook moderne die passen bij elke koffiebar. De Elektra Indie en de Elektra Kup.

Op onze categoriepagina kunt u een selectie maken per espressomachine of per onderdeelcategorie espressomachine. Op de Elektra modellenpagina vindt u een selectie van modellen zoals: Elektra Belle Epoque, Elektra Modern, Elektra Classic Barlume, Elektra Kappa en Elektra Sixties.

Op de onderdelen categorie pagina vindt u een selectie van onderdelen die gebruikt worden op Elektra espressomachines. Onderdelen zoals: magneetventiel, drukschakelaars, zetgroep onderdelen, pakkingen, portafilters en ga zo maar door.

Als u de onderdelen die u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht en we zullen proberen u te helpen.

Elektra Model

Elektra Model

Elektra Onderdeelcategorie

Elektra Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons