free web stats
×

SHOPPING FROM

Compak

Compak koffie molen onderdelen 

Op deze koffiemolen pagina vind je het koffiemolen merk Compak. Dit merk koffiemolen is een van de weinige die niet uit Italië komt. Maar in dit geval in Spanje.

Het assortiment producten van Compak is erg breed, de basis blijft altijd koffie malen en aanstampen. Ja sinds kort ook koffie aanstampen.

Compak maakt verschillende doseerkoffiemolens zoals de Compak K10, Compak K6, Compak K3. Deze kunnen worden geleverd met conische maalschijven of gewoon met standaard platte maalschijven.

Het koffiemolenbedrijf Compak maakt ook on defilterbakje koffiemolens zoals de Compak F10, Compak F8 en de Compak PKF. Deze kunnen functies hebben zoals dosis op gewicht en filterdragerdetectie. De Conic modellen zijn uitgerust met conische maalschijven en de andere enkel met platte maalschijven.

Ze produceren ook winkelmolens voor in winkels zoals de Compak R140, Compak R120 en de Compak R8.

Hun nieuwste toevoeging is de Cube tamper, dit is een automatische koffiestamper. Met dit apparaat plaats je je zojuist gevulde portafilter in de Cube Tamp. Een tamper zal naar beneden komen en een kracht tussen 10 – 30 kg op de koffie uitoefenen. Deze druk is instelbaar.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons