free web stats
×

SHOPPING FROM

Carimali

Carimali espresso machine onderdelen

De espressomachinefabrikant Carimali werd net na de 1e wereldoorlog in Milaan gevonden. Het modeltype dat veel werd gemaakt in die periodes waar de espressomachines met verticale kolom stonden. Voorbeelden hiervan zijn een Carimali Type 41 uit 1935. Een ander goed voorbeeld, dit is al van na de 2e wereldoorlog. Een hendel espressomachine genaamd de Carimali Murano Kristal.

Na de jaren 60 toen Carimali een volautomatische machine introduceerde, zoals de Carimali Vega. Vanaf dat moment was dit een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering voor Carimali. Carimali maakte alleen commerciële espressomachines en doet dat nog steeds. Carimali is een van de weinige Italiaanse bedrijven die zo'n groot assortiment volautomatische espressomachines maakt. Modellen zoals: Carimali F22, Carimali Optima Ultra, Carimali Optima Soft en nog veel meer.

Carimali produceert nog steeds veel traditionele espressomachines, zoals de Carimali DivaPRO, Carimali Kicco, Carimali Bubble en de Carimali Cento

Dit paginaoverzicht is opgedeeld in 2 categorieën. Carimali-onderdelen per categorietype en Carimali-onderdelen op basis van het model. Op de Carimali Categorie pagina vindt u een assortiment van secties zoals: magneetventielen, verwarmingselementen, flowmeters, elektronica en nog veel meer.

Op de La Carimali modelpagina vindt u een selectie van carimali modellen zoals Carimali E9, Carimali Tema, Carimali Pratica, Carimali Etabeta, Carimali Kicco, Carimali Systema, Carimali Eco en de Carimali Uno.

Kunt u de onderdelen voor uw La Carimali espressomachine niet vinden, stuur ons dan een bericht. En misschien kunnen we je helpen.

Carimali Model

Carimali Model

Carimali Onderdeelcategorie

Carimali Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons