free web stats
×

SHOPPING FROM

Brooks 58mm rvs tamper met berken handvat

BR-TP-58-03

>22,99 €
22,99 €ex BTW

Deze tamper is gemaakt van rvs EN 1.4301/AISI 304 met een fijne machine afwerking. De tamper basis is gegraveerd met ons logo en de 58mm diameter van de tamper. Al onze tampers zijn gemaakt in Nederland. Het handvat is gemaakt van Berk en tweemaal met de hand in de olie gezet. Probeer contact te vermijden met water. Gezien de houten handvatten een natuur...

Minimale afname van het product is 6


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Deze tamper is gemaakt van rvs EN 1.4301/AISI 304 met een fijne machine afwerking. De tamper basis is gegraveerd met ons logo en de 58mm diameter van de tamper. Al onze tampers zijn gemaakt in Nederland.

  Het handvat is gemaakt van Berk en tweemaal met de hand in de olie gezet. Probeer contact te vermijden met water. Gezien de houten handvatten een natuur product zijn, is het mogelijk dat er natuurlijke onvolkomenheden in zitten. De handvatten komen niet altijd overeen met de productfoto.

  Dit specifieke model tamper is geschikt voor de meeste commerciele espresso machines. Alle E61 zetgroep typen maken gebruikt van deze maat. Maar merken zoals Carimali, Casadio, LM, Nuova Simonelli, Rancilio en San Remo maken hier ook gebruik van.

  Meet voordat je het product besteld altijd de binnendiameter van je bakje of de buiten diameter van je tamper om te controleren of deze geschikt is.


  Extra Info

  MerkBrooks
  Land van productieMade in The Netherlands
  Type barista-accessoirekoffie tamper

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons