free web stats
×

SHOPPING FROM

Brasilia

De Italiaanse espressomachinefabrikant Brasilia is een van de oudere fabrikanten van espressomachines. Het oorspronkelijke bedrijf werd opgericht in 1977 en vanaf die datum wist Brasilia veel marktaandeel te winnen en werd het een van de grotere fabrikanten van espressomachines. Maar aan die groei komt een einde, als de espressomachinefabrikant rond 2013 failliet gaat. Vanaf die datum is er geen ondersteuning meer voor de Brasilia espressomachines. In het jaar 2015 werd het merk gekocht door Bianchi. Het Bianchi-industriebedrijf is vooral beroemd om hun verkoopautomaten.

De “originele” espressomachinefabrikant Brasilia maakte diverse koffiegerelateerde apparaten. Ze zijn vooral bekend om hun commerciële handmatige espressomachines zoals de modellen Brasilia 105, Brasilia Belle Epoque, Brasilia Century, Brasilia Excelsior, Brasilia Classica, Brasilia Firenze en de Brasilia Gradisca. Maar ze maakten ook binnenlandse modellen zoals de Brasilia Action, Brasilia Club en de Brasilia Lady.

Een ander type espressomachine die ze maakten zijn de volautomatische versies, waarbij alles met een druk op de knop gaat. Brasilia maakte modellen als de Brasilia Coffeepoint, Brasilia Fast Drink en de Brasilia Grancafe.

Tegenwoordig maakt het merk Brasilia deze modellen niet meer, ze hebben commerciële espressomachine modellen zoals de Brasilia BL-100, Brasilia BL-300 en de Brasilia BL-500. Dit zijn allemaal semi-automatische espressomachines. Maar ze hebben ook volautomatische versies zoals de Aurea en de Festa.

Brasilia Model

Brasilia Model

Brasilia Onderdeelcategorie

Brasilia Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons