free web stats
×

SHOPPING FROM

Boiler veiligheidsklep 3/8'' 1,8 bar

28-024-L-1523021

>10,06 €
10,06 €ex BTW

Op deze pagina vindt u een boilerveiligheidsklep 3/8" mannelijk met een druk van 1,8 bar. Deze veiligheidsklep is, op eigen verantwoordelijkheid, instelbaar. Dit kan gedaan worden door de Allan sleutel gleuf in de bovenkant van de klep vast of los te draaien.Binnenin deze veiligheidsklep zit een roestvrijstalen veer, het afdichtingsmateriaal is FKM. Dit...


 Verzendkosten berekenen

  Specifications

  Op deze pagina vindt u een boilerveiligheidsklep 3/8" mannelijk met een druk van 1,8 bar. Deze veiligheidsklep is, op eigen verantwoordelijkheid, instelbaar. Dit kan gedaan worden door de Allan sleutel gleuf in de bovenkant van de klep vast of los te draaien.

  Binnenin deze veiligheidsklep zit een roestvrijstalen veer, het afdichtingsmateriaal is FKM. Dit is een niet-gecertificeerde veiligheidsklep. Het is raadzaam om dit ventiel elk jaar te vervangen, aangezien dit de laatste veiligheid is op je espressomachine als alle veiligheidsonderdelen het hebben begeven.

  Dit specifieke type boilerveiligheidsklep kan worden gebruikt bij de merken: Spaziale, Vibiemme

  Wanneer je je veiligheidsklep kiest, zorg er dan voor dat je de juiste fitting hebt, ze kunnen variëren van ¼ tot ½" BS. Vergeet ook niet de juiste drukinstelling, gezien deze ook kan variëren van 1,5 tot 2,0 bar.


  Extra Info

  Koppeling draad 13/8" M
  La SpazialeNew, S1
  VibiemmeKometa, Lollo, Domobar Super, Domobar Junior
  CertificatieNo
  Onderdeel nummerSpaziale 00381, Vibiemme VALVMOSP
  Land van productieMade in Italy
  Type draadBSP-G

  Other Products

  close

  Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

  Volg ons