free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

2 238

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Bezzera

more... less

Voltage

more... less

Watt

more... less

Verwarmingselement draad

more... less

Ondergedompelde lengte

more... less
Filter

Bezzera - Verwarmingselement

Bezzera - Verwarmingselement

Er zijn 17 producten

De verwarmingselementen die gebruikt worden op Bezzera espressomachines zijn onder te verdelen in 2 categorieën. Die zijn geïnstalleerd om de boiler op te warmen of om de zetgroep op te warmen. De elementen die worden gebruikt om het water in de ketel op te warmen, komen vaker voor.

De meest voorkomende maat op commerciële espressomachines is de ronde flens met een diameter van 75 mm. deze flens heeft 4 gaten en is verkrijgbaar in verschillende maten.

De meest voorkomende maat op huishoudelijke espressomachines is het inschroefelement, dit element wordt geleverd met een 1 "of 1" 1/4. De 1” versies zijn te vinden op de Magica, Giulia, Mitica, Strega en de BZ35

  Voor sommige andere huishoudelijke modellen is er een ronde flens van 100mm die verkrijgbaar is in een 110 en een 220/240V configuratie. Dit type is te vinden op de Bezzera BZ07, BZ02, BZ10, BZ99 en de Matrix

Dan heb je de verwarmingselementen die in de zetgroep worden gebruikt. Dit is een patroonverwarmingselement dat 100W produceert. Je vindt dit type element op de Bezzera B2009, B2013, B2015 en op de Strega.

Toont 1 - 17 van de 17 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons