free web stats
×

SHOPPING FROM

Bezzera

Bezzera espresso machine onderdelen

Op deze pagina vind je de categorieën voor Bezzera espressomachine onderdelen.

Bezzera staat bekend om het tonen van de eerste espressomachine ter wereld in 1906 in Milaan op de Internationale koffiebeurs, deze is uitgevonden door Luigi Bezzera. Vanaf dit punt heeft de espressomachine veel ontwikkeld. Eerst van de keteldrukkoffiemachines, daarna de hendel zetgroepen na de 2e wereldoorlog en daarna de pompaangedreven espressomachines. Tot op de dag van vandaag is Bezzera een van de weinigen die nog hendel-espressomachines maakt. De Bezzera B2013 AL en de Bezzera Strega.

Op dit moment produceert Bezzera commerciële en huishoudelijke espressomachines. Maar ook slijpmachines voor de thuis- en zakelijke markt. Maar Bezzera is bij het grote publiek meer bekend om hun huishoudelijke espressomachines, of hoe ze het noemen. Semi professionele machines.

De huishoudelijke espressomachines die bezzera produceert zijn bijvoorbeeld: de Bezzera BZ09, BZ10, BZ16, Bezzera Duo, Bezzera Galatea Domus, Bezzera Magica, Bezzera Mitica en de Bezzera Magica. In sommige gevallen gebruiken deze koffiemachines een groepskop in E61-stijl.

Het bedrijf Bezzera is minder bekend om zijn commerciële espressomachines zoals de Bezzera Arcadia, Bezzera B2013AL, Bezzera B2016, Bezzera Digita, Bezzera Eagle, Bezzera Woody en Bezzera Victoria.

Maar ze bieden ook commerciële en huishoudelijke koffiemolens aan, zoals de professionele molen M80 en de semi-commerciële BB004 en de BB005.

In ons onderdelenoverzicht espressomachine vindt u een groot aantal van de hierboven genoemde nieuwe espressomachines. Maar ook machines die uit productie zijn zoals: Bezzera B2000, Bezzera B3000, Bezzera B4000, Bezzera B2009, Bezzera B6000, Bezzera BZ40, Bezzera BZ35, Bezzera BZ07, Bezzera BZ99, Bezzera Galatea en de Bezzera Ellisse.

In het categorieoverzicht vind je een selectie van espressomachine categorieën die gebruikt zijn/worden op de Bezzera espressomachine. Zoals magneetventiel, zetgroepcomponenten, stoom- en waterklepcomponenten, elektronica en tal van andere zaken.

Als u de onderdelen die u zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht.

Bezzera Model

Bezzera Model

Bezzera Onderdeelcategorie

Bezzera Onderdeelcategorie

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons