free web stats
×

SHOPPING FROM

Astoria Sabrina onderdelen

Astoria Sabrina espresso machine onderdelen

De espressomachine op deze categoriepagina is een Astoria Sabrina espressomachine. Deze espressomachine is er alleen in een SAE uitvoering. Bij veel Astoria espressomachine modellen vind je een AL en een AEP uitvoering. Maar bij deze niet. De beschikbare versies zijn:

Astoria Sabrina SAE;

Astoria Sabrina SAE-display

 

Astoria Sabrina SAE

Deze versie van de Astoria Sabrina is de basisversie van de Sabrina. Deze espressomachine is volumetrisch en heeft dus boven elke groep een aanraakpaneel om gemakkelijk te kunnen werken. Hij is verkrijgbaar in 2 – 4 zetgroepen. De 2 groepen zijn zelfs beschikbaar in een 120V configuratie. De rest werkt op 230/400V.

Astoria Sabrina SAE-display

Deze versie van de Astoria Sabrina is de meer elektronische versie van de Sabrina. Het is ook een volumetrische versie. Maar de belangrijkste verschillen zijn dat het een display heeft waar u de parameters van de machine elektronisch kunt regelen. Maar beide machines zijn een systeem met één ketel. Hij is verkrijgbaar in 2 – 4 zetgroepen. De 2 groepen zijn zelfs beschikbaar in een 120V configuratie. De rest werkt op 230/400V.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons