free web stats
×

SHOPPING FROM

Astoria Gloria onderdelen

Astoria Gloria espresso machine onderdelen

De espressomachine op deze categoriepagina is de Astoria Gloria. Deze espressomachine is gemaakt door de Astoria CMA group. Van dit model zijn verschillende uitvoeringen gemaakt, met ook verschillende combinaties. Er zijn in totaal 3 modelversies van de Astoria Gloria espressomachine

Astoria Gloria AL;

Astoria Gloria AEP;

Astoria SAE/Display

 

Astoria Gloria AL

De Astoria Gloria AL is de versie voor espressomachine met hendel van de Astoria Gloria. Deze espressomachine gebruikt de druk van de drukveer in de groep om de gewenste druk te bereiken in plaats van een espressomachinepomp. Als u op zoek bent naar onderdelen voor die espressomachine adviseren wij u om naar onze andere website brooks-espressomachines te gaan. Deze website is gewijd aan espressomachines met hendels.

Astoria Gloria AEP

De Astoria Gloria AEP is het basismodel van de Astoria Gloria espressomachine. Deze espressomachine heeft alleen een handmatige instelling, aangezien deze geen flowmeter heeft. U kunt het zetproces dus alleen handmatig starten en stoppen. Dit model type espressomachine is gemaakt van 1 tot 4 zetgroepen. Ook met diverse spanningen zijn 1 en 2 groepen leverbaar in 120V configuratie. De rest is alleen gemaakt in een 230/400V uitvoering.

Astoria SAE/Display

De Astoria Gloria SAE is het high-end model van de Astoria Gloria. Dit model is uitgerust met volumetrische dosering, dus je hebt een touchpad om de soorten koffie te selecteren die je wilt gebruiken. Deze espressomachine is verkrijgbaar van 1 t/m 4 zetgroepen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in 230/380V uitvoeringen. Maar voor de kleinere modellen zijn ook 120V-versies beschikbaar.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons