free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 571

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Voltage

more... less
Filter

Astoria Divina - Motor en pomp

Astoria Divina - Motor en pomp

Er zijn 13 producten

Het merk Astoria CMA is een van de weinige merken die een specifiek type motor gebruiken op hun espressomachines, een watergekoelde motor. Zo ook bij de Astoria Divina espressomachine. Let op: er is ook een externe motor leverbaar.

De watergekoelde motor is gemaakt door het Italiaanse bedrijf RPM. Deze motor is verkrijgbaar in een 120V en een 230V uitvoering. Het 120V-model produceert 310W en het 230V-model 330W. De waterkoeling van deze motor wordt gedaan door een koperen buis rond het lichaam van de motor te wikkelen. Het water dat deze motor passeert gaat naar de waterinlaat.

De externe motor is ook een motor gemaakt door RPM. Deze motor is een 120V of een 220/230V model en produceert 262W. Aan de buitenzijde is een aansluitdoos gemonteerd, zodat u uw kabels in een beschermdoos kunt bedraden.

Beide pompmodellen zijn voorzien van een klemring voor de pomp van de espressomachine. Maar met Astoria espressomachines heb je altijd een koppelset. Dit zijn afstandhouders tussen de pomp en de motor. Voor deze montage zijn dus 2 RVS klemmen nodig.

U kunt op deze pompen verschillende pompmerken passen, maar ze moeten wel op pompen worden geklemd. Dit kunnen merken zijn als Fluid o tech, Procon en Nuert. Ze moeten ongeveer 180/200 L/U produceren.

Toont 1 - 13 van de 13 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons