free web stats
×

SHOPPING FROM

Astoria Argenta onderdelen

Astoria Argenta espresso machine onderdelen

Op deze categoriepagina vindt u onderdelen voor de Astoria Argenta espressomachine. Dit model espressomachine is iets ouder en niet meer in productie. Van de Astoria Argenta espressomachine zijn verschillende modellen gemaakt.

Astoria Argenta AL;

Astoria Argenta AEP;

Astoria Argenta SAE;

Astoria Argenta Junior.

 

Astoria Argenta AL

Dit model van de Argenta is de hefboombrouwgroepversie van de Argenta. Deze espressomachine gebruikt geen pomp om het water langs de koffie te persen, maar de druk van de drukveer in de zetgroep. Deze espressomachine is gemaakt in verschillende uitvoeringen van 1 t/m 4 zetgroepen. Werkt op 120V tot 380V. Voor onderdelen voor deze espressomachine moet u op onze andere website brooks-espressomachines zijn. Die site heeft de focus op espressomachines met hendels

Astoria Argenta AEP

De Astoria Argenta AEP is het basismodel van de Astoria Argenta. Deze espressomachine heeft geen volumetrische dosering en wordt bediend met een knop om het zetproces handmatig te starten en te stoppen. Deze espressomachine is verkrijgbaar vanaf 1 groep tot 4 zetgroepen in 120 en 230V/400V configuraties.

Astoria Argenta SAE

Deze espressomachine is vergelijkbaar met de Astoria Argenta AEP, maar dit is de volumetrische versie. Dit betekent dat deze espressomachine voor elke zetgroep een flowmeter heeft die de hoeveelheid water regelt die uit de zetgroep komt. Dit is te bedienen met het touchpanel dat boven elke zetgroep is geïnstalleerd. Deze espressomachine is ook verkrijgbaar van 1 t/m 4 zetgroepen in een 120V en 230/400V configuratie.

close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons