free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 571

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Voltage

more... less

Watt

more... less
Filter

Astoria Argenta - Motor en pomp

Astoria Argenta - Motor en pomp

Er zijn 14 producten

Op de Astoria Argenta espressomachine worden verschillende soorten pompen en motoren gebruikt, welk type hangt af van het model dat je van de Argenta hebt. Een van de motoren is een interne motoreenheid en de andere is van het externe type.

De interne espressomachine motor is een watergekoelde RPM motor, dit type motor zie je vooral bij Astoria CMA espressomachines. Het water van de pomp passeert eerst de spoelen die om de motor zijn gewikkeld. Bij Astoria CMA espressomachines heb je een koppelset nodig om de pomp op de motor te bevestigen.

Het andere model, een externe pompmotor, is geen watergekoelde motor maar wederom van het Italiaanse merk RPM. Deze motor is voorzien van een aansluitdoos bovenop de motor, zodat je de bedrading die uit je espressomachine komt veilig kunt aansluiten.

Beide motoren zijn klemmotoren, met koppelingssets. De pompen zijn met RVS koppelingen aan de motoren bevestigd. De motoren die je kunt gebruiken op de Astoria Argenta kunnen van verschillende merken zijn zoals Fluid o Tech, Procon en Nuert.

Toont 1 - 14 van de 14 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons