free web stats
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 49

Manufacturers

Merk

more... less

Douchezeefje ø (mm)

more... less

Type zeefje

more... less

Type onderdeel

more... less
Filter

Douchezeefje

Douchezeefje

Er zijn 34 producten

Het douchezeefje van de espressomachine is een van de belangrijkste items in een espressomachine. Dit artikel moet regelmatig worden schoongemaakt en schoongemaakt, aangezien het douchezeefje bepaalt hoe je koffie gaat smaken.

Er zijn verschillende douchezeefje voor espressomachines, bijna allemaal gemaakt door het Italiaanse bedrijf IMS filtri. Ze hebben in principe 2 modeltypes. Het douchezeefje dat op zijn plaats wordt gehouden met een schroef en een die op zijn plaats wordt gehouden met een wrijvingspassing.

De schroef douchezeefjes worden gebruikt op espressomachinemerken zoals Astoria, Cimbali, Gaggia, Rancilio, La Spaziale, Nuova Simonelli, Victoria Arduino, La San Marco en Conti.

Het frictie-fit douchezeefjes wordt bijvoorbeeld gebruikt op alle e61 en e61 stijl van zetgroepen, met bijvoorbeeld Faema, Bezzera, Rocket, ECM Heidelberg, San Remo,

Naast de “standaard” douchezeefje zijn er ook competition douchezeefjes, die in sommige gevallen een nanotech coating hebben. Deze wedstrijddoucheschermen hebben normaal gesproken een veel fijnere mazen dan de standaard uitvoeringen.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 34 items
close

Aanmeldenvoor online nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen

Volg ons